MEISTÄ

Asiantuntijamme palvelevat sinua.

ASIANAJOTOIMISTO FAGERHOLM-MÅRD

Meistä

Vuonna 2012 perustettu toimistomme tuottaa lainopillisia ja edunvalvontapalveluita. Kaikki juristimme ovat kaksikielisiä ja palvelevat sekä suomeksi että ruotsiksi. Toimeksiantajina meillä on niin valtiollisia instituutioita, organisaatioita kuin yksityishenkilöitäkin. Omaamme pitkän ja laajan kokemuksen oikeusaputoiminnasta ja yksityis- sekä prosessioikeudesta eri muodoissaan. Yksityisoikeudellisten toimeksiantojen lisäksi hoidamme myös ympäristöoikeudellisia toimeksiantoja sekä sosiaalioikeudellisia asioita.

Toimiston johtaja, asianajaja ja varatuomari Pia Fagerholm-Mård on toiminut alalla yli 30 vuotta ja työskennellyt mm. johtavana julkisena oikeusavustajana, tuomarina ja esittelijänä hovioikeudessa.

Asianajaja Jan Kuovi on toiminut toimistomme lakimiehenä sen perustamisesta lukien. Hän on tätä ennen työskennellyt myös julkisena oikeusavustajana ja lakimiehenä asianajotoimistossa.

OTM Vera Saarentaus on toiminut avustajana toimistossamme ennen siirtymistä valmistuttuaan lakimiestehtäviin.

Kaikki juristimme toimivat myös virallisina yleisinä edunvalvojina.

Toimiston sihteereinä toimivat tradenomi Maria Blomqvist ja tradenomi Jenna Mäkelä sekä oik.yo Anniina Ukkonen (osa-aikainen).

Päätoimipisteemme Espoon Leppävaarassa palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudellamaalla (Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo). Porvoon sivutoimipisteestämme käsin palvelemme myös asiakkaita Sipoossa, Porvoossa, Loviisassa ja Lapinjärvellä. .

.